SMJEŠTAJ

Villa Larsen

Villa Larsen ima 5 apartmana, 3 su apartmana napravljena kao zasebne jedinice-kučice sa pripadajućim dvorom/vrtom, a ostala dva se nalaze u glavnoj kući. Svi apartmani imaju kupatilo sa tuš-kabinom, spavaći dio, dnevni prostor sa malom kuhinjom i opremljeni su sa klima-uređajem, besplatnim internetom (Wifi) i TV. Možemo vam ponuditi doručak za cijenu od € 10,00 po osobi na dan, koji će biti uplačen pri dolasku. Molimo vas da nas o tome obavijestite prije vašeg dolaska.

Nakon rezervacije, uplatu od 30% kompletnog iznosa smještaja, uplatiti na naš bankovni račun u roku od 10 dana, u protivnom, rezervacija će biti otkazana. Ostatak uplate mora biti naplaćen odmah pri dolasku gosta.

U slučaju otkaza rezervacije, koju morate potvrditi pismenim putem, unutar 60 dana prije dolaska, vračamo vam uplačeni iznos akontacije od 30%. Otkazi rezervacije poslije tog perioda se neče vratiti.

Price table

Galerija

Napomena

Prijava: od 15:00 sati
Odjava: do 10:00 sati

Napomena: Na Vaš zahtijev možemo organizirati prevoz od aerodroma. Molimo da nas o tome kontaktirate na vrijeme, prije vašeg dolaska.

Zimska pauza: 01.11. –> 31.03.

hrHR