Villa Larsen

Apartman 3
Vaša rezervacija
Prijava
Noćenja
Odjava
Check In TimeSat
:Min
Odrasli
Djeca

Apartman 3

Od55,00 € / Noć
1 dupli krevet
Air-condition
TV
Internet

Naš apartman 3 je smješten u dvorištu i on je za dvije osobe. Opremljen je sa duplim krevetom, malom kuhinjom, stolom za ručavanje i dvije stolice, također WI-FI, air conditioning i satelitskom televizijom. Naravno, ima kupatilo sa tuš-kabinom.

Ispred apartmana se nalaze stol I dvije stolice za sjedenje, gdje ste okruženi vinovom lozom i stablama maslina. Grill je dostupan za sve naše goste u istom prostoru dvorišta.

Pogodnosti

Sušilo za kosu: Da

TV: Da

Parking: Besplatno

Kućni ljubimci: Ne

Čišćenje: Da

Terasa: Da

Klima: Da

Ormar: Da

Kuhinja: Da

Doručak: 10,00 € /Dan

Pušenje: Ne

Wi-Fi: Da

Pogled na more: Da

Ručnici i posteljina: Da

Plaćanje / prijava i odjava

Sigurnosni depozit: 30% prije dolaska

Prijava: od 15:00 sati
Odjava: do 10:00 sati

Rezervacija

Nakon rezervacije, uplatu od 30 % kompletnog iznosa smještaja, uplatiti na naš bankovni račun u roku od 10 dana, u protivnom, rezervacija će biti otkazana. Ostatak uplate mora biti naplaćen odmah pri dolasku gosta.

U slučaju otkaza rezervacije, koju morate potvrditi pismenim putem, unutar 60 dana prije dolaska, vračamo vam uplačeni iznos akontacije od 30%. Otkazi rezervacije poslije tog perioda se neće vratiti.

Napomena

Na Vaš zahtijev možemo organizirati prijevoz od aerodroma. Molimo da nas o tome kontaktirate na vrijeme, prije vašeg dolaska. Također, nudimo mogućnost korištenja doručka za cijenu od 10,00 EUR po osobi.

Fotografije apartmana

hrHR