O NAMA

Villa Larsen

Predivne plaže

Nalazimo se u malom mirnom selu na srednje Dalmatinskoj obali. Predivne plaže i kristalno čisto more na samo 3 kilometra udaljenosti od Omiša

Relaksirajući odmor

Daleko od prometnica, uz blizinu plaže, te idealan mir, naša su preporuka za relaksirajući i idealan odmor

Kamena kuća

Nudimo Vam mirni i rekreativni odmor u našoj tradicionalnoj Dalmatinskoj kamenoj kući, smještenoj samo 50 metara od predivne šljunčane plaže sa blagom Mediteranskom klimom.

Provjerite dostupnost

Prijava
Noćenja
Odjava
Odrasli
Djeca

Aktivni odmor

Za detaljne informacije aktivnog odmora, možete pogledati na našoj Web stranici pod “Aktivni odmori“, te za mogućnost organiziranja Vam stojimo na usluzi, također uz predhodnu najavu prije dolaska.

Povijesni i turistički gradovi

U našoj neposrednoj blizini se nalazi nekoliko povijesnih i turističkih atraktivnih gradova kao Split, Trogir i Omiš, za koje vam možemo organizirati dnevne posjete i razgledavanja. 

VILLA LARSEN

Apartmani Larsen nalaze se u Omišu, na 24 km od Splita, te nude vrt. Makarska je udaljena 29 km. U sklopu objekta gosti besplatno mogu koristiti WiFi i privatno parkiralište. Objekt nudi sadržaje za vodene sportove i uslugu najma bicikla. U objektu je moguće unajmiti automobil, a područje je popularno među biciklistima. Apartmani Larsen nalaze se na 35 km od Hvara i 39 km od Trogira. Splitska zračna luka udaljena je 36 km.

RECENZIJE

hrHR